Моторни автомасла

Моторни автомасла

ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ. ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ!

Предлагаме моторните автомасла Кастрол, високотехнологични оригинални масла със 100% гарантирани качество и произход - директно от вносителя. Последната генерация моторни масла Castrol са продукт на съвременни инженерни разработки, насочени към абсолютна защита на двигателя още от стартирането му и неговото натоварване до най-критични стойности. Серията Magnatec на Castrol е обогатена с "интелигентни" молекули, предлагащи сигурност за пълен набор от различни видове двигатели и климатични условия. С помощта на "умните" си молекули маслото Castrol Magnatec се придържа към вашия двигател и образуват допълнителен слой, който го предпазва още от момента на стартиране.

Поради липса на време много шофьори сменят маслото на “случаен” принцип. След като в двигателя се оказва нещо “случайно”, то той започва постепенно да става по-шумен, с по-малка мощност, увеличава се разхода на гориво, масло, започват ремонти и т.н. Запомнете: няма по-сигурен начин да съсипете двигателя си от този - да сипете некачествено "масло".

Поръчай качествено моторно масло на достъпна цена от Хипермаркет Образцов Дом! Разполагаме със синтетични, полусинтетични и минерални масла за автомобили, микробуси и други моторни превозни средства.