Стъклофибърна мрежа за подсилване на изглаждащи и изравнителни слоеве при ремонт на фасади и за топлоизолационни системи

Mapetherm NET
Обем: Ролки 50х1м

Стъклофибърна, алкало-устойчива мрежа за подсилване на изглаждащите и изравнителните слоеве при ремонт на фасади и за топлоизолационни системи Mapetherm.

Този продукт помага на изглаждащия и изравнителния продукт да прилепнат към основата, подобрява тяхното съпротивление на опън и устойчивостта на топлоизолационната система на температурни промени и износване.

Mapetherm Net е преминала изпитанията по ETAG 004, както е посочено в I.T.C. No 3500/RP/02.

Mapetherm Net се използва за укрепване на Mapetherm AR1, Mapetherm AR1 GG и Adesilex FIS13 при нанасяне на изглаждащи и изравнителни разтвори за изолационни плоскости, използвани в топлоизолационни системи. Съставен е от тъкан текстил с размери на отворите - 4,15 х 3,80 мм.

Нанася се изглаждащ и изравнителен слой с дебелина 2 мм върху основата. Поставя се Mapetherm Net и след това повърхността се заглажда отгоре с мистрия.

Нанася се втори слой изглаждащ и изравнителен разтвор върху цялата повърхност след 24 часа като се внимава Mapetherm Net да се покрие напълно. Краищата на съседните парчета Mapetherm Net се припокриват минимум на 10 см.

Опаковка: Ролки по 50 м х 1 м широчина.

Назад

Още продукти

Mapetherm Adhesive for EPS

Еднокомпонентен циментов разтвор за лепене и шпакловане на топлоизолационни панели от EPS, XPS и минерална вата. Намира ...

Прочетете още
Mapeterm AR3

Еднокомпонентен циментов разтвор за лепене и шпакловане на топлоизолационни панели от EPS, XPS и минерална вата. ...

Прочетете още
Mapetherm EPS

Изолационни плоскости от експандиран, синтерован полистирол, които се използват в топлоизолационни сиситеми и се ...

Прочетете още
Пластмасов дюбел с усилен пирон Мапей

Пластмасов, набивен дюбел с пластмасов, усилен пирон за закрепване на топлоизолационни плоскости от EPS и XPS в основи от ...

Прочетете още