Качествени чешки бои, лакове и грундове SOKRATES

Боите SOKRATES са чешки бои, лакове и грундове с високо качество, хоби и професионални бои за вътрешно и външно нанасяне. В магазин Образцов Дом извършваме продажба и тониране на бои от тази марка.

Продуктите Сократес изпълняват основните изисквания съгласно правителствено постановление № 163/2002 Sb., и измененията с № 312/2005 конкретизирани в строително техническо свидетелство № 20505761123, издадено от Изпитателен институт на леката промишленост АО №204 и при спазване на посочените в техническия и листа за безопасност условия за употреба.

Производителят е приел необходимите мерки в областта на производството и контрола на качеството, с което осигурява съответствието на всички свои продукти, предлагани на пазара с техническата документация и с основните изисквания.

Присъждане на сходството бе извършено съгласно §5 /сертифициране на продукта / на правителствено постановление № 163 / 2002 и изменението с № 312/2005 и § 12 закон № 22 /1997 Sb.проведено от Технически изпитателен институт за строителни материали от оторизирано лице № 204. Прага 9 , ул. Просечка 76, ЕИК 00015679
STO № 010-032780
Сертификат № 204 / C5 / 2016 / 010 - 036603

Лазура Орех 0.7 кг

Лазура Орех е дебелослоест акрилен лазурен лак в цвят на дървесината на ореха, с пигменти във водна кополимерна ...

Прочетете още
Лазура Дъб 0.7 кг

Лак за дърво Лазура Дъб е дебелослоест акрилен лазурен лак в цвят на дървесината на дъба, с пигменти във водна ...

Прочетете още
Лазура Пиние 0.7 кг

Лазура Пиние е дебелослоест акрилен лазурен лак в цвят на дървесината на pinie, с пигменти във водна кополимерна ...

Прочетете още
Лазура Кифер 0.7 кг

Лазура Кифер е дебелослоест акрилен лазурен лак в цвят на дървесината на kiefer, с пигменти във водна кополимерна ...

Прочетете още
Лазура Хемлок 0.7кг

lazura Хемлок е дебелослоест акрилен лазурен лак в цвят хемлок, с пигменти във водна кополимерна дисперсия с добавка на ...

Прочетете още

Продукти на чешкия производител

Серията COLOUR са повърхностни бои за вътрешна и външна употреба. Хоби и професионално ползване върху дървени основи - врати, прозорци, детски играчки и т.н, метални основи, предварително обработени с антикор - метални врати, плотове, облицовки на сгради, минерални основи, подове и гаражи с краткотрайно (леко) натоварване - гуми на МПС. Боята е сертифицирана за детски играчки и предмети за деца до 3 години. Не е предназначена за пряк контакт с хранителни продукти, фуражи и питейна вода.

HETLINE SAN 2000 e интериорната боя против плесен и мухъл. Тя е превантивна антибактериална боя с ликвидиращо действие и на места, където вече има наличие на плесен. Подходяща е за употреба във вътрешни помещения, снежно бяла, матова, устойчива на изтриване в сухо състояние, водоразредима, паропропусклива, бързосъхнеща, с висока покривност, лесно се нанася. Интериорна боя против мухъл SAN 2000 се използува за боядисване на мазилки, зидария, талашитени, дървесновлакнести и цементовлакнести плоскости, гипсокартон, бетонови панели и панели от олекотени материали, хартия, структурни и стъклотапети. Препоръчвана при завишени изисквания за механична издръжливост - столове, бани, кухни, болнични заведения.

Сократес ПРАЙМЕР е дисперсна, акрилна, основна боя (грунд) за вътрешни и външни покрития, смес от пигменти и пълнители във водна дисперсия на чисто акрилов полимер с добавка на специални адитиви и фунгицидни вещества. Това е модерен грунд, който не съдържа органични разтворители и се разрежда с вода. След изсъхване образува траен филм, който е устойчив на вода.

Универсалните акрилни бои са предназначени за нанасяне върху дърво, талашит, дървовлакнести и талашит, циментови плоскости, бетон, хартия и метални основи (предварително грундирани с антикорозионно покритие). Боите Сократес се използват за боядисване на прозорци, врати, пчелни кошери, радиатори и други дървени и метални повърхности.

Продуктовата гама бои и лакове Сократес включват и водоразтворим тънкослоен лазурен лак, произведен на база чист алкид, модифициран с ленено масло. Този лазурен лак се отличава с много добри импрегниращи свойства, предпазва дървото от гъбички, плесени и дървояди. Пази повърхността от UV лъчи. Отличава се с висока светлоустойчивост на неорганичните пигменти и прозрачност. Лакът е подходящ за покритие върху облицовки на сгради, външни дървени конструкции като например - перголи, градински мебели, цветарници, ламперии и т.н. Изключително е подходящ за употреба в промишлено производство и занаяти.

SOKRATES MOVIpur е професионален модерен акрил-полиуретанов лак за вътрешно ползване, без мирис, негорим, химически неутрален и безвреден за околната среда. След засъхване образува висококачествени покрития, които са миещи, твърди но еластични. Лак Мовипур има изключително сцепление към основата и е устойчив против отлепване и одраскване. Педназначен е за професионално вътрешно покритие на дървени и коркови паркети, стълбища, ламперии, домашни и офис мебели и дървени настилки с подово отопление.

Водоразредимата боя за метални покриви и облицовки Сократес Титан е смес на специални смоли във водна дисперсия, неорганични пигменти, пълнители, инхибитори на корозията и хим.активни вещества, които обуславят отличната адхезия към металните основи. SOKRATES Titan е боя предназначена преди всичко за професионална употреба при нанасяне за основни и повърхностни покрития на нови и стари - чисти, сухи и обезмаслени поцинковани, галванизирани, алуминиеви, медни и месингови повърхности като например - метални покриви на сгради, облицовки на къщи и минерални основи.

SOKRATES lazura е дебелослоест акрилен лазурен лак с добавка на специални адитиви, фунгицидни вещества и вещества отблъскващи вода. Лазура е предназначен за професионално вътрешно и външно лакиране на дърво. Това е модерен тип бояджийски материал, който се разрежда с вода. След изсъхване образува издръжлив филм с твърда повърхност, която е обаче изключително еластична с копринен блясък.