Информация за ХиперМаркет Образцов ДОМ

Магазин Образцов Дом отвори врати през 2016 година в Пловдив, кв. Смирненски, непосредствено до супермаркет "Т-МАРКЕТ". Основната ни дейност е търговия със строителни материали и разнообразни стоки за бита на едро и дребно. Предлагаме стоки от български и чуждестранни производители и поддържаме голяма складова наличност, като първостепенно внимание обръщаме на качеството и достъпната цена. Работим 7 дни в седмицата! Обслужваме клиентите си с внимание и коректно отношение. Разполагаме със собствен транспорт, за да осигурим бърза и сигурна доставка.

Нашите продавач-консултанти притежават богат опит както в търговията със строителни материали и стоки за бита, така и в строителството и строителните ремонти и ще Ви бъдат изключително полезни.

За да улесним Вашия избор на продукти и да не губите време в посещение на строителен магазин, разгледайте нашия сайт на интернет адрес www.obraztsovdom.com или директно позвънете на 0899 91 55 81 и задайте параметри и/или заявка директно, а ние максимално бързо и коректно ще отреагираме! За нас е важно всеки клиент да е доволен от обслужването, от качеството на предлаганите стоки, а дори и от получената изобщо информация, която трябва да е винаги обективна и изчерпателна. Основният ни приоритет е да печелим доверието на всички Клиенти, като им гарантираме качество и надеждност на предлаганите стоки и услуги!

Заповядайте в Хипермаркет Образцов ДОМ и ще се убедите в разнообразието на продукти и достъпните цени!

 

 

 

Политика за защита на лични данни

1. КОИ СМЕ НИЕ? По смисъла на Закона за защита на личните данни, администраторът на лични данни е „АГРОИНДЪСТРИС” ...

Прочетете още
   Строителен магазин в Смирненски Пловдив Строителен магазин Образцов ДОМ Строителни, Електро и ВиК материали и стоки за бита Магазин Образцов ДОМ бои, латекси, грундове ..., а и всичко за Банята Бои и инструменти за боядисване Строителен магазин Образцов ДОМ Електроматериали Строителен магазин Образцов ДОМ

Хипермаркет Образцов ДОМ