Интериорни и Екстериорни Материали за Декорация от Строителен магазин Образцов ДОМ

Материали за Декорация

Новите технологии позволяват определени продукти да бъдат алтернатива на гипсовите и естествените варианти за облицовка, като с приложението им се постига висока енергийна ефективност. Такива продукти са много по-лесни за монтаж, което означава, че с минимален труд може да се получи оптимален ефект, същевременно на изключително достъпна цена.

В Строителен хипермаркет Образцов ДОМ предлагаме уникалните екстериорни и интериорни продукти на Адорн (adorn), предоставящи на всеки възможността индивидуално да изгради своята концепция и разпознаваемост както за фасадата на сградата, така и за всяко помещение.

Тези уникални материали за декорация са произведени от висококачествен стиропор с висока плътност, което гарантира максимална енергийна ефективност.

Решението да използвате някои от профилите за скрито лед осветление, фасадни панели или стенни плоскости със сигурност ще придаде уникалност, стил и уют на Вашия дом.

Благодарение на специалното полимер-акрилно покритие детайлите, се спестяват няколко операции при монтажа. Това от своя страна води до по-ниски разходи, без да е необходимо да правите компромис с качеството на продукта.​

Специалното полимер-акрилно покритие предотвратява появата на мухъл и натрупването на прах. Дава необходимата здравина, като отлично се слепва със стиропора. В случай, че елементите не са боядисани предварително, то полагането на боя в конкретен цвят е единствената операция, която е необходима след монтажа им за постигането на желаната визия. Запазвайки перфектно формата на стиропорния елемент, то е здраво, леко, устойчиво на неблагоприятни климатични условия, с дълъг полезен живот!

Профили за LED осветление

В Строителен магазин Образцов ДОМ предлагаме уникални профили за скрито лед осветление, а и други материали за ...

Прочетете още
Вътрешна декорация

При нас ще намерите декоративни корнизи, первази, профили за скрито осветление, стенни плоскости, имитиращи дърво, ...

Прочетете още
Външна декорация

В Строителен магазин Образцов ДОМ предлагаме богата гама продукти, създаващи усещане за индивидуален стил и естетика, ...

Прочетете още