Външна декорация

Външна декорация

В Строителен магазин Образцов ДОМ предлагаме богата гама продукти, създаващи усещане за индивидуален стил и естетика, като същевременно са топлоизолация и декорация. Произведени са от високоплътен EPS (стиропор) с полимер-акрилно покритие, което е изключително устойчиво на климатичните условия и слепено идеално за стиропора. Не се влияе от сезонната влажност и предотвратява появата на мухъл и натрупването на прах. Покритието е твърдо и в същото време гъвкаво, което не позволява напукване на детайлите.

Боядисването на декоративните елементи е единствената операция след монтажа за постигането на желаната визия.

Могат да бъдат изпълнени всякакви дизайнерски решения или изисквания на съответната фасада (реставрации).

При нас ще намерите фасадни панели за изолация и декорация на Вашата сграда (фасада на къща, хотел, кооперация ...), кантове за декорация на прозорци, етажни разделители, ъглови детайли, декоративни елементи, включително и 3D панели от EPS, имитация на тухли, мрамор, дърво.

Тези нови технологии на производство позволяват на тези фасадни елементи да са идеална алтернатива на гипсовите и естествените варианти за облицовка на фасадите. Те вече са предпочитани продукти за шумо- и топлоизолация и декорирация на фасади, реставрация на стари сгради и архитектурни паметници, поради многобройните им предимства:

  • Висока енергийна ефективност
  • Устойчивост на тежки атмосферни влияния от външната среда - не се влияят от влага, скреж, UV лъчи и високи температури
  • Еластичност, благодарение на която продуктите не се напукват при земетресения и не се деформират през различните сезони
  • Лесен, бърз и чист монтаж
  • Минимален труд - Оптимален ефект
  • Достъпна цена
  • Разнообразие от форми и размери