НОВО - интериорни и екстериорни врати

При нас ще намерите качествени интериорни и екстериорни врати на добра цена
25.09.2019

От м. септември предлагаме качествени врати, произведени по най-новите технологии. В магазин Образцов ДОМ ще намерите интериорни и екстериорни врати в богата цветова гама. Вратите са с висока устойчивост на влага и износване. Тези вътрешни врати са проектирани така, че притежават устойчивост към битова химия и лесна поддръжка. Друго тяхно качество е устойчивостта към слънчева светлина и топлина, т.е. - фолиото не избледнява от слънцето и е доста устойчиво на температурни промени. Предлаганите врати са изработени от рамка от масивно дърво и MDF плоскости с PVC покритие.

Предлагаме и входни врати, т.е. врати със специално покритие винорит, издръжливо на външни условия. Има избор на модели и цветове (тъмен дъб, златен дъб, тъмен орех, бяла входна врата, дъб антик, комбинация на зл.дъб и орех.

Разгледайте част от моделите тук >>>

Заповядайте в Магазин за строителни материали и битови стоки Образцов ДОМ в Пловдив, кв. Хр. Смирненски, за да разгледате каталога и да се убедите и в разнообразието на продукти за строителството, дома и ремонта.