ВиК части и материали в Строителен магазин Образцов ДОМ

ВиК части и материали

ВиК материали на достъпни цени, включително всякакви видове водопроводни части, тръби за водопровод и канализация - PVC тръби, PE и PP тръби, фитинги, крепежи, сифони, батерии, санитария и др. Строителен хипермаркет Образцов ДОМ работи 7 дни в седмицата. Обслужваме клиентите си с внимание и коректно отношение. Разполагаме със собствен транспорт, за да осигурим бърза и сигурна доставка.

Нашите продавач-консултанти притежават богат опит както в търговията със строителни материали и стоки за бита, така и в строителството и строителните ремонти и ще Ви бъдат изключително полезни.

Заповядайте в Строителен магазин Образцов ДОМ и ще се убедите богатия избор на ВиК части и материали, а и други продукти за строителство и ремонт и конкурентните цени!

Водопровод

Водопроводни части и материали, включително тръби, колена, холендри, нипели, муфи, преходи, тройници, удължители, скоби, ...

Прочетете още
Канализация

Всичко за канализацията в строителен магазин Образцов Дом, включително канализационни тръби, колена, муфи, преходи, ...

Прочетете още
Отводняване

Отводнителните елементи включват подови сифони, сифони за мивки, решетки, градински сифони, воронки и отводнителни ...

Прочетете още

В строителен хипермаркет Образцов Дом ще намерите всички видове тръби за ВиК, полипропиленови тръби, полиетиленотви тръби, PVC тръби. Продуктовата гама съдържа пластмасови тръбни системи за водопровод, канализация, дренаж, отопление и други, тръби и фитинги за водопроводни и канализационни мрежи с вътрешно и външно приложение. Разполагаме със спирателна арматура, крепежи, тръбна изолация, водомери, сифони и други отводнителни елементи и ВиК материали.